Havermout met bosvruchten

Ilse Velkers/ juni 30, 2013/ Ontbijt, Recepten/ 0 comments

Dan nu ook het eerste ontbijt recept.
De pure toevoegingen in dit havermout gerecht maken het werkelijk onweerstaanbaar lekker.
Heel eerlijk: ik had vooraf niet zulke fijne herinneringen aan havermout papjes, dus ik vond het wel een beetje spannend of ik dit wel zou lusten. Nu kan ik zeggen dat ook dit weer een echte aanrader is!
Succes!

De ingrediënten:

1 eetlepel geraspte sinaasappelschil
1 theelepel kaneel
1/2 theelepel Chia zaad
1 theelepel rauwe cacao nibs (ongeraffineerde cacao, verkrijgbaar bij de natuurwinkel)
1 theelepel Goji bessen
35 gram havermout
250 ml amandelmelk
handjevol (uitgelekte) bosvruchten

De bereiding:

– Doe de amandelmelk, de havermout, Chia zaad, kaneel en sinaasappelschil in een klein pannetje en laat dit al roerend op laag vuur langzaam warm worden. Wanneer de havermout dik is geworden schenk je het in een kommetje.
– Strooi de bosvruchten, Goji bessen en cacao nibs er over heen.

Eetsmakelijk 😉

About Ilse Velkers

Ondernemend, perfectionist en ambitieus | iemand met een grote passie voor sport en in het bijzonder atletiek | houdt van mensen | heeft lief en doet wat ze wil!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*