De naam duo training zegt het al: met je partner, beste vriend, vriendin of favoriete collega onder begeleiding van een personal trainer sporten.
Met een sportmaatje trainen kan net dat beetje extra stimulans en plezier bieden tijdens de trainingen, terwijl je ook nog eens een dubbele stok achter de deur hebt. 


Als duo aan de slag met een personal trainer. Hoe werkt dat?

Bij de kennismaking zullen we met jou, je partner, vriend of vriendin jullie persoonlijke doelen bespreken. Behalve doelen worden ook zaken als voeding en motivatie om te sporten meegenomen. Hierna zal er een 0-meting plaatsvinden om te kijken waar jullie beide nu staan op het gebied van kracht en conditie.

Net als bij personal training gaan wij aan de slag om een individueel fitnessprogramma op maat aan te kunnen bieden. Een programma dat zorgt dat jullie onder begeleiding de persoonlijke doelen kunnen behalen. Maar wel volledig ingericht op jullie individuele sportniveau.
Waar nodig zal de trainer bijsturen om ervoor te zorgen de persoonlijke doelen worden gerealiseerd.


Met duo training bespaar je kosten op personal training

Laat je budget het niet toe om met een personal trainer te trainen? Dan biedt duo training een ideale uitkomst. Fit worden en je fitness doelstellingen behalen voor bijna de helft van het geld.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?