De tarieven voor personal training in onze privé gym:


Strippenkaarten:

Wil jij trainen wanneer het jou uitkomt? Of lukt het jou niet altijd om wekelijks op onze locatie in Leeuwarden te trainen? In dit geval is het mogelijk om een strippenkaart te kopen. Neem contact op voor meer informatie.


De tarieven voor small group training in onze privé gym:


Wil je een introducee meenemen?
Dan kan en is gratis! Wel graag vooraf even aanmelden zodat de trainer zich hierop kan voorbereiden.


Flexibel trainen

Wij vinden het belangrijk dat je de trainingen waarvoor je betaald ook zo veel mogelijk volgt.
Om deze reden hebben wij er bewust voor gekozen om een aantal keren per maand principe. Hierdoor heb je de mogelijkheid om wekelijks te trainen, maar je heb ook de mogelijkheid om je trainingsmomenten zelf in te plannen via onze app.


Vergoedingen voor voeding- en dieetadvisering

Diëtist Ilse Velkers staat geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici en heeft overeenkomsten met verschillende zorgverzekeraars. Hierdoor wordt in veel gevallen dieetadvisering vergoed. 
Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je in sommige gevallen een verwijzing van de behandelend arts (specialist of huisarts) nodig. Raadpleeg hiervoor jouw polisvoorwaarden.

Je krijgt vanuit de basisverzekering wettelijk 3 uren vergoed. Zowel de directe tijd (gesprek met de diëtist) als indirecte tijd (tijd voor het uitwerken van het dossier en rapportages e.d.) wordt rechtstreeks bij jouw zorgverzekering in rekening gebracht. Indien je recht hebt op een vergoeding moet je er wel rekening mee houden dat, wanneer je 18 jaar of ouder bent, eerst je eigen risico wordt gebruikt. Bij sommige verzekeringen is extra behandeltijd opgenomen in het aanvullende pakket. Raadpleeg vooraf jouw polisvoorwaarden om te weten hoe jij verzekerd bent.

Indien je de kosten zelf wil betalen, dan hanteren wij de volgende tarieven: