Tarieven

De tarieven voor Personal Training:
– 1:1 training vanaf €180,00 per maand*
– 1:2 training vanaf €114,00 per persoon per maand*
– 1:3 training vanaf €93,00 per persoon per maand*

*Deze tarieven zijn gebaseerd op 1x per week (4x per maand) personal training gedurende een periode van 6 maanden. Mocht je vaker willen trainen dan is dit mogelijk tegen een gereduceerd tarief per training.

Er is ook (tegen een meerprijs) een mogelijkheid om een strippenkaarten voor een minimum van 12 trainingen af te nemen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

De tarieven voor Small Group Training:
– 1x per week: €49,00 per maand
– Onbeperkt*: €79,00 per maand

* Onbeperkt betekent in dit geval deelname aan alle groepsles momenten.

Wil je een introducee meenemen? Dat kan en is gratis! Wel graag vooraf even aanmelden zodat de trainer zich hierop kan voorbereiden.

De tarieven voor dieetadvisering:
Ilse Velkers staat geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici en heeft contracten met verschillende zorgverzekeraars.
Hierdoor wordt in veel gevallen dieetadvisering vergoed.
Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je in sommige gevallen een verwijzing van de behandelend arts (specialist of huisarts) nodig. Raadpleeg hiervoor jouw polisvoorwaarden.

Je krijgt vanuit de basisverzekering wettelijk 3 uren vergoed. Zowel de directe tijd (gesprek met de diëtist) als indirecte tijd (tijd voor het uitwerken van het dossier en rapportages e.d.) wordt rechtstreeks bij jouw zorgverzekering in rekening gebracht. Indien je recht hebt op een vergoeding moet je er wel rekening mee houden dat, wanneer je 18 jaar of ouder bent, eerst je eigen risico wordt gebruikt. Bij sommige verzekeringen is extra behandeltijd opgenomen in het aanvullende pakket. Raadpleeg vooraf jouw polisvoorwaarden om te weten hoe jij verzekerd bent.
Indien je de kosten zelf wil betalen, dan hanteert Puur! een tarief van: € 17,50 per kwartier. 

Indien je verhinderd bent, dien je de afspraak 24 uur van te voren af te melden. Bij een niet tijdige afmelding zijn wij genoodzaakt om de ingeplande tijd in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. 


Thuis” training met traininingsschema van Puur:
– Eenmalig €99,00 (intake + startschema + updates)
– 2 sessies met uitleg van training in de praktijk: €60,00

Mogelijk kun je via je werkgever met belastingvoordeel bij ons komen sporten! Puur is aangesloten bij het Bedrijfsfitness Nederland plan.