De tarieven voor personal & duo training


De tarieven voor small group training


Flexibel trainen

Wij vinden het belangrijk dat je de trainingen waarvoor je betaald ook zo veel mogelijk volgt.
Om deze reden hebben wij er bewust voor gekozen om een aantal keren per maand principe te hanteren. Hierdoor heb je de mogelijkheid om wekelijks te trainen, maar heb je ook de mogelijkheid om je trainingsmomenten zelf in te plannen via onze app op een ander moment.


Vergoedingen voor voeding- en dieetadvisering

Diëtist Ilse Velkers staat geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici en heeft overeenkomsten met verschillende zorgverzekeraars. Hierdoor wordt in veel gevallen dieetadvisering vergoed. 
Om voor vergoeding in aanmerking te komen heb je in sommige gevallen een verwijzing van de behandelend arts (specialist of huisarts) nodig. Raadpleeg hiervoor jouw polisvoorwaarden.

Je krijgt vanuit de basisverzekering wettelijk 3 uren vergoed. Zowel de directe tijd (gesprek met de diëtist) als indirecte tijd (tijd voor het uitwerken van het dossier en rapportages e.d.) wordt rechtstreeks bij jouw zorgverzekering in rekening gebracht. Indien je recht hebt op een vergoeding moet je er wel rekening mee houden dat, wanneer je 18 jaar of ouder bent, eerst je eigen risico wordt gebruikt. Bij sommige verzekeringen is extra behandeltijd opgenomen in het aanvullende pakket. Raadpleeg vooraf jouw polisvoorwaarden om te weten hoe jij verzekerd bent.

Indien je de kosten zelf wil betalen, dan hanteren wij de volgende tarieven:

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?