Femke de Jong

Sinds mei 2021 is Femke de Jong personal trainer bij Puur! Is the new natural.

Femke is een talentvolle personal trainer die sport in haar genen heeft zitten. Zo stond ze als twee jarig kind met Friese doorlopers op de Weissensee en langlaufen/skiën al snel heel normaal.Inmiddels zijn haar schaatsen ingeruild voor klapschaatsen en is ze nog altijd veel op de ijsbaan te vinden!

In de loop der jaren is Femke de Jong een allround sporter geworden; Zomers fanatiek tennissen en ook haar racefiets en skeelers hebben al veel kilometers gemaakt. Met behulp van haar afgeronde CIOS opleiding en de nodige praktijkstages heeft ze zich ontwikkeld tot een gepassioneerde en zeer deskundige personal trainer. Naast haar werkzaamheden als trainer bij Puur is ze momenteel een diëtist in opleiding.

Femke is een motivator pur sang. Zij heeft het van nature in zich om jou enthousiast maken, uit te dagen en te motiveren om alles uit jezelf te halen!
En zoals een echte trainer betaamt zorgt zij ervoor dan een ieder dit op zijn/haar eigen niveau doet. Het belangrijkste is en blijft tenslotte dat jij met een voldaan en tevreden gevoel weer naar huis gaat.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?