Wil je afvallen, meer spiermassa of een betere conditie? Of vind jij dat het nodig is om een gezonde(re) en fitte lifestyle te ontwikkelen, maar weet je niet hoe te beginnen of kan je wel wat motivatie gebruiken om te starten? Kies dan voor personal training bij Puur.
Plan vandaag nog een vrijblijvend gesprek in zodat we samen kunnen kijken welke stappen nodig zijn om jouw doel te halen.

Neem contact op voor een gratis intake gesprek

Personal training is maatwerk

Samen met jou wordt er een persoonlijk plan opgesteld waarbij we kijken naar jouw doelstellingen. Er zal wekelijks getraind worden met één van onze personal trainers en regelmatig contact met de diëtist is een optie. Stapje voor stapje wordt gewerkt aan een betere balans tussen beweging, voeding en rust op de manier die bij jou past. Alle trainingen kun je zelf iedere week gemakkelijk online inplannen.


Heb je een doel, maar word je gehinderd door fysieke klachten?

Sporten met fysiek ongemak of revalideren vraagt om geduld en aandacht. Wij zijn letselspecialist en zijn de schakel tussen de sportschool en de fysiotherapiepraktijk. Als letselspecialist kunnen wij jou verder helpen met een individueel plan aangepast op jouw leefstijl, klachten en doel(en).  Wij hebben onder andere veel ervaring met het begeleiden van rug-, nek- en schouderklachten.


Informele sfeer en persoonlijke aandacht

Personal training bij Puur


Het is belangrijk om te trainen in een omgeving waar jij je goed voelt. Personal training bij Puur! in Leeuwarden biedt dit jou. Een fijne omgeving draagt bij aan jouw motivatie. Onze personal gym is een privé gym en heeft geen hordes mensen en trainingsapparatuur. Het is een omgeving waar veel leden zich snel op hun gemak voelen.

Naast een fijne omgeving staat persoonlijke aandacht bij ons centraal. Je wordt gekoppeld aan één van onze gemotiveerde Personal Trainers die jou tijdens een training uitdaagt om net dat stapje extra te zetten dan dat je alleen zou doen. Er groeit vaak een hechte band met wederzijds vertrouwen.Liever samen trainen?

Lijkt het jou leuk om samen met je partner, beste vriend, vriendin of favoriete collega onder begeleiding van een personal trainer sporten? Het is bij Puur! ook mogelijk om samen te trainen onder begeleiding van een personal trainer. Naast gezelligheid is dit ook nog eens kosten besparend (-35%!)

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?