Personal Training bij Puur!

Wil je afvallen, meer spiermassa of een betere conditie? Wil jij ook een gezonde en fitte lifestyle? Kies dan voor personal training bij Puur!. Plan vandaag nog een vrijblijvend gesprek in zodat we samen kunnen kijken welke stappen nodig zijn om jouw doel te halen.

Balans tussen beweging, voeding en rust

Iedereen weet dat voldoende beweging, gezond eten en rust belangrijk is, maar hoe weet je of je goed bezig bent? De Personal Trainers en diëtist van Puur! helpen jou om de balans te vinden tussen deze 3 ingrediënten. Het resultaat is de basis voor een gezonde en fitte lifestyle.

Informele sfeer en persoonlijke aandacht

Personal training bij Puur

Het is belangrijk om te trainen in een omgeving waar jij je goed voelt. Personal training bij Puur! in Leeuwarden biedt dit jou. Een fijne omgeving draagt bij aan jouw motivatie. Onze personal gym is kleinschalig en heeft geen hordes mensen en trainingsapparatuur. Het is een omgeving waar veel leden zich snel op hun gemak voelen.

Naast een fijne omgeving staat persoonlijke aandacht bij ons centraal. Je wordt gekoppeld aan één van onze gemotiveerde Personal Trainers die jou tijdens een training uitdaagt om net dat stapje extra te zetten dan dat je alleen zou doen. Er groeit vaak een hechte band met wederzijds vertrouwen.

Persoonlijk plan
Samen met jou wordt er een persoonlijk plan opgesteld waarbij we kijken naar jouw doelstellingen. Er zal wekelijks getraind worden met één van onze Personal Trainers en ook regelmatig contact met de diëtist is een optie en wordt geadviseerd. Stapje voor stapje wordt gewerkt aan een betere balans tussen beweging, voeding en rust op de manier die bij jou past. Alle trainingen kun je zelf iedere week gemakkelijk online inplannen.

Door op de button hierboven te klikken kun je (vrijblijvend) een introductiepakket van 2 trainingen kopen. Als je nog geen eversports account hebt, maak deze dan eerst (gratis) aan.
Wij nemen contact met jou op voor een (telefonische) intake en het inplannen van jouw eerste training.

Liever samen trainen?
Vind jij het leuk om te trainen met een vriend(in), collega of familielid? Het is bij Puur! ook mogelijk om samen (duo- of triosamenstelling) te trainen onder begeleiding van een Personal Trainer. Naast gezelligheid is dit voor ook nog eens goedkoper.
Wil je weten wat het kost om personal training te volgen bij ons?
Neem dan een kijkje op de Tarieven pagina.