Een Small Group training duurt 30 tot 45 minuten en de workouts zijn gericht op conditie, functioneel trainen, core- en houdingsscholing, flexibiliteit, stabiliteit en coördinatie. De trainingen worden begeleidt door één van onze personal trainers.
Met een small group training behaal je je doelen op een gezellige, maar fanatieke manier.


Op dit moment worden er small group trainingen aangeboden op:

Maandag, donderdag & zaterdag (kracht/ circuit training)
Met deze total Body Workout Train je op een hoge intensiteit en met veel variatie jouw functionele kracht uithoudingsvermogen.
Deze training vindt binnen plaats en er wordt gebruik gemaakt van allerlei attributen, zoals barbells, dumbells, kettlebells, Sandbags, Medicine balls, ropes en pull-ups. De oefeningen bestaan uit lichaamsbewegingen, zoals duwen, trekken, stoten, werpen, tillen, springen, klimmen en rennen.
Het zijn de natuurlijke bewegingen die in het dagelijks leven kunnen voor komen.
Het doel van deze training is, ongeacht leeftijd, beroep, geslacht of fysieke gesteldheid, zo snel mogelijk fit en gezond te worden en/of dit onderhouden. Door de afwisseling is elke training een plezierige, avontuurlijke en intensieve workout.


Dinsdag (Tabata training)
Tabata is dé training voor het verbeteren van je kracht en conditie. De training duurt slechts 30 minuten en valt onder de categorie “high intensief training”. Als je deze workout goed uitvoert, verbrand je volgens de bedenkers van deze workout evenveel calorieën als wanneer je een uur op de loopband staat! Mentaal is de training erg prettig om te doen want er zit veel afwisseling in de training en het zijn korte (maar intensieve) series met beweging.

*Op maandag, dinsdag en donderdag beginnen de trainingen om 19.30u.
De zaterdag training begint om 10.15u.


Tarieven:

Vanaf € 49 per maand kun je wekelijks de Small Group training volgen. Je kunt via jezelf dan via onze app inschrijven voor de gewenste training. Als je vaker dan 1 keer in de week wilt trainen dan is het mogelijk om onbeperkt Small Group training volgen voor € 79 per maand.
Bekijk alle tarieven op de tarieven pagina.


De voordelen van het trainen in een Small Group:


Proef trainingen:

Wil jij weten of Small Group training iets voor jou is?
In de maand mei kun je tijdelijks gratis een proef training volgen!

Door hieronder op de button te klikken kun je 2 (verschillende) small group training aanvragen en zelf inplannen in de Eversports app. Als je nog geen eversports account hebt, maak deze dan eerst (gratis) aan. Wij nemen vooraf contact met jou op voor een (telefonische) intake.