Sinds februari 2015 is Ilse Velkers eigenaresse van Puur.


Na verschillende studies en vanaf mijn 16e gewerkt te hebben in de sport ben ik er trots op om al 9 jaar eigenaresse te zijn van Puur.

Ik ben 33 jaar, een echte Friezin met een pure passie voor gezondheid, eten en in het bijzonder sport.

Mijn (basis) opleidingen, CIOS (2010) & Voeding en Diëtetiek (2014), heb ik in het verleden gekozen met reden; ‘als ik afgestudeerd ben wil ik mijn ervaring uit 18 fanatieke sportjaren als atlete, 8 studiejaren en (toen) 10 werkjaren als sportprofessional samenvoegen en in de praktijk brengen’.

Puur is van oorsprong een studie project. Het delen van mijn passie middels blogs, (pure) recepten en het geven van workshops/lezingen werd al gauw een succes. Nadat ik ben afgestudeerd is in 2015 mijn droom uitgekomen: een personal gym waarin training en begeleiding op het gebied van voeding en dieet op hoogste niveau wordt gecombineerd.

Als personal trainer én diëtist vind ik het belangrijk om ten alle tijde een positieve invloed te hebben op het leven van onze cliënten. Mijn focus ligt hierbij op hoge kwaliteit van begeleiding en persoonlijke aandacht.
Alhoewel doelgericht trainen een serieuze zaak is, wordt er tijdens onze afspraken ook gelachen. Daarmee focus ik mij met jou niet alleen op het einddoel, maar hetgeen dat
gedaan moet worden om er te komen en de manier waarop.


Specialisaties/ opleidingen

Naast mijn inmiddels jarenlange ervaring als trainer en diëtist heb ik de nodige toonaangevende opleidingen gevolgd ter verdieping van mijn vak:

Sport:


Voeding, diëtetiek & gedrag:

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?