Sinds februari 2015 is Ilse Velkers eigenaresse van Puur! Is the new natural.

Ilse Velkers

Na jarenlang studeren en werken in de sport ben ik er trots op om al 8 jaar eigenaresse te zijn van Puur! Is the new natural.

Ik ben 32 jaar, een echte Friezin met een pure passie voor gezondheid, eten en in het bijzonder sport.

Mijn opleidingen, CIOS & Voeding en Diëtetiek, heb ik in het verleden gekozen met een persoonlijke missie; “als ik afgestudeerd ben wil ik mijn ervaring uit 18 fanatieke sportjaren als atlete, 8 studiejaren en (toen) 10 werkjaren als sportprofessional samenvoegen en in de praktijk brengen”.

Puur! Is the new natural is van oorsprong een studie project. Het delen van mijn passie middels blogs, (pure) recepten en het geven van workshops/lezingen werd al gauw een succes. Nadat ik ben afgestudeerd is in 2015 mijn droom uitgekomen: een personal gym waarin ik samen met mijn team actief ben als (sport & kinder) diëtist en personal trainer“.

Als trainer én diëtist van Puur vind ik het belangrijk om ten alle tijde een positieve invloed te hebben op het leven van onze cliënten. Mijn focus ligt hierbij op hoge kwaliteit van trainingen en persoonlijke aandacht.
Alhoewel doelgericht trainen een serieuze zaak is, wordt er tijdens mijn afspraken ook gelachen. Daarmee focus ik mij met jou niet alleen op het einddoel, maar hetgeen dat gedaan moet worden om er te komen en de manier waarop.