Eiersalade

Ilse Velkers/ april 13, 2014/ Lunch, Ontbijt, Recepten/ 0 comments

Volgend weekend in het alweer Pasen en dus gaan de bakjes eiersalade weer als zoete broodjes over de toonbank. Kant-en-klaar? Wij gaan voor deze handmade voedzame eiersalade die geen emmer mayonaise bevat!

Benodigdheden voor minimaal 4 boterhammen
  • 2 eieren, hard gekookt (8min), geschild en in blokjes gesneden
  • 1 kleine lenteui, in fijne ringetjes gesneden
  • 1 kleine eetlepel mosterd
  • 1 eetlepel citroensap
  • 2 eetlepels Griekse yoghurt
  • ruime hoeveelheid bieslook
  • 1 theelepel peterselie
  • theelepel paprikapoeder
  • peper en zout

.

En zo maak je het:
  • Doe de gekookte eieren en de lenteui in kom en meng dit door elkaar.
  • Voeg vervolgens de mosterd, citroensap, paprikapoeder, peterselie en Griekse yoghurt toe en roer alles goed door elkaar tot een grof mengsel.
  • Breng het geheel op smaak met peper en zout en strooi er tot slot de bieslook over heen.
  • Je kunt pijnboompitjes toevoegen. Ook heel lekker!

.
Fijn paasweekend 🙂

About Ilse Velkers

Ondernemend, perfectionist en ambitieus | iemand met een grote passie voor sport en in het bijzonder atletiek | houdt van mensen | heeft lief en doet wat ze wil!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*