e-coaching-button

Het gaat goed met Puur! Naast de mensen die in/ rondom Leeuwarden wonen
willen nu ook steeds meer mensen die wat verder weg wonen een voedingsadvies van Puur!
De oplossing? E- coaching!
E- what? E- coaching betekent begeleiding op afstand.
Handig wanneer je bijvoorbeeld niet veel tijd hebt of dus ver weg woont 
Bovengenoemde gesprekken voeren we dan via Skype.
Dit gesprek verloopt in grote lijnen zoals in mijn praktijk. Omdat ieder mens uniek is zal ook ieder traject anders verlopen. Vanzelfsprekend krijg je een persoonlijk voeding/dieetadvies

Hoe krijg je contact met mij via Skype?
1. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of bel me: 06 12 03 09 00. We kunnen dan een skype afspraak maken en er bestaat dan tevens de mogelijkheid om vragen te stellen.
2. Mocht je dat het niet gedaan hebben: Installeer de gratis versie van Skype op jouw computer of tablet. Klik daarvoor op de Skype button aan de rechterkant op mijn website.
3. Wanneer je Skype hebt geïnstalleerd kunt je middels het vakje: ‘zoeken naar Skype gebruikers’ de verbindingsmogelijkheid met mij vinden door mijn Skype naam in te vullen: puurnatural. Je kunt mij verzoeken jou toe te voegen aan mijn Skype- contactenlijst.
4. Op het afgesproken moment kun je mij bellen en volgt het intakegesprek (45-60 minuten) volgens de werkwijze die ik ook face 2 face in mijn praktijk hanteer. Na afloop van dit gesprek stuur ik een persoonlijk voedingsplan met variatiemogelijkheden naar je op.
5. Tijdens deze intake maken we indien wenselijk een nieuwe afspraak voor een vervolg gesprek. Tijdens de vervolggesprekken (15-30 min.) bespreken we hoe het de afgelopen periode is gegaan. Wat ging goed, wat kan beter? Waar wil je aan gaan werken? Wat zijn jouw terugkerende patronen en hoe kun je die gaan doorbreken? Er komen steeds verschillende onderwerpen aan bod over (gezonde) voeding, beweging en gedrag gericht op jouw vragen, problemen en persoonlijke situatie op dat moment.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?