Diëtist Ilse Velkers


Wil je gezonder eten, afvallen of heb je een andere hulpvraag waarbij een aangepast voedingspatroon wenselijk is? Je bent in alle gevallen welkom voor voeding- en dieetbegeleiding bij Puur.


Je kunt hulp inschakelen bij overgewicht, maar ook als je juist wilt aankomen of tijdens de zwangerschap, bij allergieën, voor sportdiëten of aangepaste voeding tijdens ziekte. Of het nu gaat om voedingsadvies of dieetbegeleiding voor kinderen, volwassenen of senioren, iedereen kan bij Puur terecht voor deskundige hulp.Voeding- en dieetbegeleiding van een diëtist

Ilse Velkers is niet alleen algemeen diëtist, maar ook gespecialiseerd kinderdiëtist én sportdiëtist.

Met haar beroepstitel staat zij geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici. Deze registratie heeft zij verdiend omdat ze voldoet aan de werkervaring- en opleidingseisen die de Wet BIG voor diëtisten (Beroepen in de individuele Gezondheidszorg) voorschrijft.


Onze visie

Het uitgangspunt in onze begeleiding is altijd een goede balans tussen beweging, voeding en gezondheid. Ilse staat voor jou klaar als het gaat om een voedingsadvies met behulp van gezonde en pure voeding passend bij jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden. 

Eten is, naast lekker en gezellig, ook erg belangrijk voor onze gezondheid. Je eet- en leefpatroon aanpassen is echter soms nodig om je lichamelijke gezondheid te waarborgen of (sport) prestaties te verbeteren. Daarnaast is bij veel aandoeningen een aangepaste voeding onderdeel van de behandeling of zelfs de enige behandeling. 
De (sport- en kinderen)diëtist van Puur kan jou helpen met een praktisch voeding- en dieetadvies én begeleiding op maat.

Gecontracteerde zorg

In de meeste gevallen wordt dieetadvisering vergoed via jouw zorgverzekering.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?