Recensies

Na 6 maanden personal training met Ilse doe ik inmiddels ook mee met de groepslessen. De afwisseling van persoonlijke begeleiding en trainen in een groep vind ik heerlijk. Ik ben begonnen met personal training omdat ik ontzettend onzeker was. Ilse heeft me naast trainen ook ontzettend geholpen met psychologische begeleiding, Ze heeft mijn denkwijze doen veranderen en nu durf ik zelfs in een groep te sporten! Het is een ervaring die iedereen kan helpen groeien.”

Marja (Small Group Training)

Tijdens de overgang had ik het idee nooit meer op gewicht te komen. Het lukte gewoon niet en als het dan niet lukte, stopte ik met goede voornemens. Toen ik contact opnam met Ilse, had ik direct een klik. Ze gaf aan hoe ik mij leefstijl moest aanpassen om ondanks de overgang af te vallen. Door het voeding/leefstijladvies en de stok achter de deur, ben ik waar ik wil zijn. Ik voel me fitter ,slanker en gelukkiger. Had ik dit maar eerder geweten!

Karin (Dieetadvisering)

Ik wist niet dat het zo makkelijk was! Al jaren ben ik bezig met mijn gewicht. Toen ik van de huisarts te horen kreeg dat ik diabetes had, ging er bij mij een knop om. Ik nam contact op met Ilse Velkers en kreeg gelijk een vrolijke dame aan de telefoon.  Na de eerste intake werd het mij gelijk duidelijk wat ik al die jaren “fout” had gedaan.  Direct ging ik aan de slag en met verbluffend resultaat. 6 maanden later ben ik 15 kilo kwijt en bloedwaardes zijn genormaliseerd! Ilse Bedankt!!!

Vera (Dieetadvisering)

Ik ben heel blij dat ik Puur heb gevonden. Een fijne plek om te sporten en weer fit te worden. Powervrouwen is een hele leuke manier van sporten, afwisselend en soms ook vrij pittig maar dat is alleen maar goed :)! Ilse weet je goed te motiveren en kan je goede instructies geven op een persoonlijke manier. Ook als dieetist is Ilse een goeie, gezellig met een lach maar ook deskundig en met de juiste uitleg:) Kortom: Ik ben tevreden!!

Jolieke (Small Group Training)

Ik ben bij Ilse terecht gekomen door haar ervaring met hardlopen. Haar trainingen hebben ervoor gezorgd dat mijn core en houding aanzienlijk zijn verbeterd. De trainingen en oefeningen zijn uitdagend en elke maand kijken we gezamenlijk naar eventuele aanpassingen. Juist haar ervaring met hardlopen maakt het dat de trainingen doelgericht zijn. Door haar trainingen ben ik sneller en stabieler geworden op de 10 en 21 km. Ga je voor resultaat dan zou ik Ilse zeker aanbevelen.

Marco (Personal Training)

Een jaar geleden keek ik in de spiegel en dacht; tja. Nu wil ik toch écht wat strakker worden hoor. Vrienden en familie zouden nooit tegen me zeggen dat ik teveel kilo’s heb, maar wat voor mij telt is wat ik zélf in de spiegel zie en hoe ik mij voel. Ik ging met Ilse aan de slag met voeding en sporten. En wat voel ik me sindsdien beter! De balans zal altijd lastig zijn om te vinden en houden, maar met een Personal Trainer aan mijn zij blijf ik scherp!

Elisabeth (Personal Training)

In de zomer van 2016 besloten wij, ’n hardwerkend ondernemers echtpaar , dat het tijd werd om eindelijk eens serieus werk te maken van ‘lijf en leden’…  Afvallen en fitten worden -én vooral blijven- was ons doel. Via internet kwamen wij terecht bij Puur. Wat ’n openbaring! Een kleinschalige en laagdrempelige gym, precies wat wij zochten. Niet veel toeters en bellen, maar gewoon een aardige, gemotiveerde en vooral deskundige personal trainer die er helemaal voor ging om ons te helpen ons doel te bereiken. Met behulp van personal trainer & diëtist Ilse Velkers, die ook ’n voedingsschema voor ons opstelde, lukte dit al binnen 4 maanden!  Wij bereikten ons streefgewicht en werden alsmaar fitter. De uitdaging was om dit ook vol te houden, iets wat ons in het verleden -tot onze grote frustratie en teleurstelling- bij de reguliere sportscholen nooit lukte…. Tot nu dan, want nu trainen wij nog stééds met enorm veel plezier bij Puur! en zijn zeker van plan dit nog jaren vol te houden!

Gerard & Anne (Duotraining)

Ik train nu meer dan 2 jaar naar volle tevredenheid bij Ilse. Ik was op zoek naar een diëtiste met een sportachtergrond en ben bij Ilse / Puur! terechtgekomen. Na een periode van veel en intensief sporten merkte ik namelijk dat het  ‘kantoorleven’ geen positieve bijdrage leverde aan mijn gezondheid. Naast (di)eetadviezen ben ik vrij snel met Ilse gaan trainen (1 op 1) en kan niet anders zeggen dan dat deze combinatie mij veel heeft gebracht. De deskundige begeleiding (waar ik met rugklachten behoefte aan heb) alsmede het enthousiasme, maken trainingen (hoewel soms intensief) erg leuk. Je wordt uitgedaagd op je eigen niveau en binnen je eigen mogelijkheden. Ik ben dan ook nog nooit met tegenzin ben gaan trainen met Ilse. Daarnaast zijn de (di)eetadviezen om gezonder te leven heel praktisch en eenvoudig toe te passen in de dagelijkse (kantoor)praktijk. Al met al een topper en absolute aanrader!

Niels (Personal Training)

Een aantal maanden geleden kreeg ik de diagnose fibromyalgie. Na vele jaren aan vage klachten kreeg ik door die diagnose de mogelijkheid om een stukje regie te nemen over mijn ziekte. Ik kreeg van mijn reumatoloog het advies om af te vallen. Zelf had ik op internet ook al gelezen over de invloed van voeding bij fibromyalgie. Ik zocht naar een diëtiste in mijn buurt en kwam terecht op Ilse haar website. Een aantal vragen op haar site triggerden mij om door te lezen, zoals de vraag: ‘Neem je zelf de verantwoordelijkheid voor jouw gezondheid?‘. Ook las ik: ‘Gezond zijn hangt voor een groot deel af van jouw leefstijl’. Ik zocht contact met Ilse met de vraag of ze ook míj wilde helpen om te leren hoe ik mijn leefstijl mbt voeding zó kon omgooien dat mijn lichaam weer gezond(er) zou worden. Daarnaast wilde ik ook graag afvallen, maar gezond worden en minder lichamelijke pijnen ervaren was de primaire insteek.
Tijdens de intake luisterde Ilse aandachtig, maar stelde ze ook kritsiche vragen aan me. Hoe dan? En waarom dan? Kortom: ze zette me aan het denken. Ilse vroeg me ook een dagboek bij te houden zodat ze inzicht kreeg in mijn eetpatroon. Dat vond ik moeilijk, ik voelde vooral veel schaamte en het was meteen ook een eye-opener:  Zakken chips, suiker in de soep, 2 borden avondeten, niet 1 koekje maar het hele pak, overal sausjes bij… Tja, dat goddelijke lichaam had ik niet vanzelf gekregen natuurlijk!
Ilse kwam al snel met een kritische maar opbouwende analyse en een duidelijk plan van aanpak. Ik heb mijn oude leefstijl meteen achter me gelaten en heb niet meer achterom gekeken, ik ben vol voor mijn nieuwe leefstijl gegaan. De eerste paar weken merkte ik contreet dat ik nog veel moest kijken wat ik mocht eten. Ook moest ik zelf nog veel uitzoeken en nakijken, want natuurlijk kon Ilse niet al mijn dagen regisseren. Maar ik had genoeg handvatten van haar gekregen om zelf te leren gezonde keuzes te maken. En waar ik het even niet meer wist mocht ik altijd contact opnemen, zoals via de app. Dat vond ik erg gemakkelijk! Na een aantal weken opstarten was ik zo gewend aan mijn nieuwe leefstijl dat ik steeds meer mijn eigen bewuste en betere keuzes ging maken. Terwijl ik dit schrijf ben ik twaalf weken bezig met mijn nieuwe lifestyle: gezonder, puur(der) en bewust(er) eten. Ik begon op 115 kg en inmiddels weeg ik 105 kg. Ik verlies ongeveer 1 kg per week. Mijn einddoel is 80 kg en ik weet zeker dat ik dat doel haal omdat ik niet aan het diëten ben, maar doordat ik mijn eetgewoontes heb aangepakt. Ik kan me niet voorstellen dat, wetende wat ik nú weet, ooit weer terug zal vallen in mijn oude eetpatroon.
Mijn lichamelijke klachten zijn nog niet over maar ik merk wel degelijk dat mijn lichaam anders voelt. Zelfs mijn nagels die altijd kort en gespleten waren zijn weer mooi! Ook merk ik dat ik me mentaal wat beter voel, en onlangs viel het mij zelfs op dat ik met een helderdere blik de wereld in kijk, zelfs de lucht is blauwer. Ik geloof er in dat dit de invloed van goede voeding is.
Voor iedereen die hulp zou willen bij het krijgen van een gezonder lichaam door het zelf leren maken van gezonde en bewuste keuzes beveel ik Ilse van harte aan!

Linda

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?