Het gaat goed met Puur, zo goed dat ik er wel een hulp bij kan gebruiken.
Ik zoek een collega personal trainer per juni 2017. Uiteraard niet zomaar een personal trainer, maar een topper met potentie!

VACATURE: personal trainer bij Puur!
Ben jij de superheld die door middel van persoonlijk commitmentdeskundigheid en passie de cliënten van Puur! Is the new natural motiveertinspireert en helpt bij het managen van een blijvende transformatie in hun gezondere levensstijl?

Dan is Puur! Is the new natural op zoek naar jou!
Puur!  is een kleinschalige personal gym met ambitie, die zijn cliënten uitdagingen biedt en resultaten garandeert. De locatie is uniek en biedt fantastische trainingsmogelijkheden voor personal – en small grouptraining.

Dit nieuwe personal gym concept is in Leeuwarden succesvol. Hierdoor kan puur! zijn activiteiten gaan uitbreiden. Daarom zoek ik een Personal Trainer die als zzp-er/ freelancer de bestaande en nieuwe cliënten wil gaan bedienen.

Als Personal Trainer heb je bij Puur! twee hoofddoelen. Ten eerste houd je je bezig met het zelfstandig verkopen van PT pakketten aan de hand van vooraf gestelde doelstellingen. Samen zorgen we ervoor dat je continu nieuwe klanten werft voor jouw Personal Training sessies. Puur! is(zeer) actief in de sociale media en is zoekt dan ook een personal trainer met social media skills. Je zult verschillende media als facebook, linkedin, twitter en je eigen webblog opzetten en deze actueel te houden. Hierbij is het van belang dat je op de hoogte bent van de nieuwste mogelijkheden en toepassingen van de verschillende social media bronnen. Daarnaast is het de bedoeling dat je leuke stukjes over het bedrijf kunt schrijven en ook passende berichten die je tegenkomt post en retweet. Uiteraard streef je ernaar om cliënten voor lange tijd als klant aan Puur! te verbinden. Het tweede hoofddoel is het leveren van trainingsresultaat. Je zorgt ervoor dat jouw klanten door middel van jouw begeleiding de gewenste en geplande trainingsdoelen behalen en je committeert jezelf aan de onderling afgesproken doelen en het trainingsprogramma.

Wat ik zoek:

Ik kan bieden:

Stuur jouw motivatiebrief en CV naar info@puurnatural.nl waaruit blijkt dat jij de superheld bent die ik zoek. Reageren graag vóór 5 mei 2017.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?