Vandaag beginnen we aan een nieuw hoofdstuk van Puur!
Puur is verhuisd en alle trainingen en voedingsconsulten zullen vanaf nu plaatsvinden op onze nieuwe locatie aan de
Freark Damwei 38 in Leeuwarden.

Dat we zijn verhuisd en dus kunnen starten op de nieuwe locatie is een mijlpaal waar ik persoonlijk erg naar uitgekeken heb.

Niet alleen omdat ik erg blij en trots ben op het resultaat, maar vooral het proces hier naartoe maakt het een ontzettend mooie ervaring die ik (ondanks groeipijntjes) niet had willen missen.
Mijn ondernemersdroom is gestart in het najaar van 2014 en sinds februari 2015 heb ik een eigen sportruimte van zo’n 30 m2.
Ik ben begonnen vanuit een droom. Een droom die symbool staat voor een betekenisvolle ambitie dat geld en winst maken verreweg overstijgt. Ik heb mijn passie voor sport & voeding weliswaar omgezet in een business maar zelf ervaar ik het vooral als mijn talent niet in een hokje stoppen maar in plaats daarvan delen met mijn omgeving.
Wel vond ik het altijd belangrijk om te snappen waarom ik doe wat ik doe.
Dit werd gewaardeerd en we gingen groeien.

Ondernemerschap is zoals sommige mede ondernemers weten niet statisch; jij als ondernemer groeit door, het bedrijf vraagt in elke fase iets anders van je en de markt verandert voortdurend. Het afgelopen jaar kregen we daarbij ook te maken met de maatregelen als je gevolg van de corona.
Om doeltreffend met groei om te gaan, is het denk ik belangrijk om af en toe in de spiegel te kijken en je af te vragen wat jouw ambities zijn. Dat heb ik gedaan. Er kwam een periode waarin in mezelf afvroeg:
Waar ben ik goed in en wat kan beter? En, doe ik wel dingen die ik echt wil en bij mij passen?
Ik denk namelijk dat anders de energie uit het ondernemerschap gaat en kan je mogelijk terug zien in de resultaten. Dat is zonde, dat wil ik voor zijn.
Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik ging nadenken over hoe verder in de toekomst op een manier die bij mij en Puur past. Ik besloot er (net als anders) vol voor te gaan en voor (verder) groeien te gaan. Een fijn team om mij heen bouwen en de nieuwe locatie aan de Freark Damwei was een missie die bovenaan op mijn lijstje stond.
Een jaar geleden zijn we begonnen aan dit avontuur en het is gewoon gelukt!


Woorden schieten te kort om aan te geven hoe blij en trots ik daarop ben!
Dit was niet mogelijk geweest zonder al mijn “hulptroepen”. De bouwers, klussers, familie en vrienden.. Dankjewel!


Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?