Wil je heel graag je zomer shape behouden? Of juist die kilo’s kwijtraken?
Of meer spiermassa opbouwen en weer helemaal fit worden, maar lukt dit je (nog) niet alleen? Investeer dan in jezelf en gun jezelf een “kick start”!

Voor slechts €299,- krijg je:

De Puur! Personal trainer doet aan kwaliteit geen concessies.
Gezond zijn hangt voor een groot deel af van jouw leefstijl. De Puur! personal trainer en tevens diëtist kijkt niet alleen naar jouw eet- en beweeg gedrag maar ook naar gedrag dat van invloed is op het eet/beweeggedrag en hoe je hier mee om kunt gaan. Het einddoel is een gezonde leefstijl, ook op lange termijn. Wij kunnen jou als deskundige op een persoonlijke manier begeleiden in het terugvinden van deze balans.

Ben jij bereidt om het onderste uit de kan te halen en dus te doen wat er nodig is om jouw resultaat te bereiken? Deze speciale actie kan kickstart zijn naar een gezonde en energieke leefstijl!

Wil je weten of het wat voor jou is?
Neem zsm(!) contact op en we gaan met elkaar in gesprek om jouw route te bepalen.
Dit programma start in september, maar jouw persoonlijke trainingsdata gaan uiteraard in overleg met je personal trainer.

Vind jij het leuker om samen te trainen met een vriend(in), collega of familie lid en toch de begeleiding te krijgen van een personal trainer in een personal gym?
Met z’n tweeën: € 239,20 per persoon (20% korting)
Met z’n drieën: € 224,25 per persoon (25% korting)
Met z’n vieren: € 209,30 per persoon (30% korting)
Meerdere personen in overleg.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?