Ben jij de potentiele trainer die door middel van persoonlijk commitmentdeskundigheid en passie de cliënten van Puur! Is the new natural motiveertinspireert en coacht bij het managen van een blijvende transformatie in hun gezondere levensstijl? 

Dan is Puur! Is the new natural op zoek naar jou! 

Puur! Is the new natural is een personal gym met ambitie, die haar cliënten uitdagingen biedt en zich focust op persoonlijke doelstellingen. 
De locatie is uniek en biedt fantastische trainingsmogelijkheden voor personal – en Small grouptraining, uitsluitend op afspraak. Puur! staat voor maatwerk en persoonlijke aandacht! 

De formule van Puur! is succesvol in en rondom Leeuwarden. 
Puur! Is haar activiteiten aan het uitbreiden en zijn daardoor op zoek naar een Personal Trainer (in opleiding) die de bestaande en nieuwe cliënten training gaat geven. 

Als trainer (in opleiding) maak je een deel uit van een klein, maar gepassioneerde en vakbekwame trainers team die hart voor hun werk hebben, en goed op elkaar ingespeeld zijn.

Zo kun je een fantastische start maken van jouw trainerscarrière!

Als Personal Trainer heb je bij Puur!  3 kerntaken. 

  1. Je zorgt ervoor, met de BRAVO factoren als leidraad, dat jouw klanten door middel van jouw persoonlijke begeleiding de gewenste en geplande trainingsdoelen behalen en je committeert jezelf aan de onderling afgesproken doelen en het trainingsprogramma. 
  2. Je hebt niet alleen verstand van training en het menselijk lichaam, maar je bent bovenal ook een inspirerende coach. 
    Iedereen weet dat voldoende beweging, gezond eten en rust belangrijk is, maar hoe weet je of je goed bezig bent? Als trainer van Puur! help je de cliënt om de balans te vinden tussen deze 3 ingrediënten. Het resultaat is de basis voor een gezonde en fitte lifestyle.
  3. Als personal trainer bij puur ben je tevens een gastheer/vrouw. Je hebt oog voor verbinding waarbij je persoonlijke aandacht hebt voor de klant tijdens en rondom je trainingen. 

Concreet zoeken wij: 

Het aanbod: 

Iets voor jou? 
Stuur dan zo snel mogelijk jouw motivatiebrief en CV waaruit blijkt dat jij de personal trainer bent die wij zoeken naar info@puurnatural.nl  

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?