Ben jij de potentiele trainer die door middel van persoonlijk commitmentdeskundigheid en passie de cliënten van Puur! Is the new natural motiveertinspireert en coacht bij het managen van een blijvende transformatie in hun gezondere levensstijl? 

Dan is Puur! Is the new natural op zoek naar jou! 

Puur! Is the new natural is een personal gym met ambitie, die haar cliënten uitdagingen biedt en zich focust op persoonlijke doelstellingen met behulp van training en diëtetiek en leefstijlcoaching.
De locatie, onze privé gym, is uniek en biedt fantastische trainingsmogelijkheden voor personal – en small grouptraining, uitsluitend op afspraak. Puur! staat voor maatwerk en persoonlijke aandacht! 

Als personal trainer werk je veel zelfstandig, maar maak je een deel uit van een klein maar gepassioneerd en vakbekwaam trainersteam.
Wij hebben hart voor ons werk en zijn goed op elkaar ingespeeld.

Als Personal Trainer heb je bij Puur!  3 kerntaken. 

  1. Je zorgt ervoor dat jouw cliënten door middel van jouw persoonlijke begeleiding de gewenste en geplande trainingsdoelen behalen en je committeert jezelf aan de onderling afgesproken doelen en het trainingsprogramma. 
  2. Je hebt niet alleen verstand van training en het menselijk lichaam, maar je bent bovenal ook een inspirerende coach. 
    Iedereen weet dat voldoende beweging, gezond eten en rust belangrijk is, maar hoe weet je of je goed bezig bent? Als trainer van Puur! help je de cliënt om de balans te vinden tussen deze 3 ingrediënten. Het resultaat is de basis voor een gezonde en fitte lifestyle.
  3. Als personal trainer bij Puur ben je tevens een gastheer/vrouw. Je hebt oog voor verbinding waarbij je persoonlijke aandacht hebt voor de cliënt tijdens en rondom je trainingen. 

Concreet zijn wij op zoek naar iemand die: 

Wij bieden:

Iets voor jou? 
Stuur dan jouw motivatiebrief met CV inclusief foto naar info@puurnatural.nl t.n.v. Ilse Velkers.
Om er zeker van te zijn dat jij degene bent die wij zoeken bestaat onze sollicitatie procedure uit 2 ronden. Na een positieve kennismaking word je uitgenodigd voor het geven van een proeftraining bij Puur!

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?