Nieuwe personal trainer:  Bauke Jan
Bauke Jan de Jong, personal trainer bij Puur

Wij zijn super blij om te mogen vertellen dat we een nieuwe personal trainer hebben bij Puur: Bauke Jan!

4 jaar geleden is bij hem de passie voor fitness en training ontstaan nadat hij 12 jaar in de horeca heeft gewerkt als kok.
Bauke Jan besloot aan zijn eigen fitheid te werken en door eigen ervaring kwam hij er al snel achter dat hij liever de hele dag in een gym staat dan in de keuken! Hij heeft zichzelf omgeschoold tot leefstijl coach en trainer om anderen te kunnen helpen omweg naar een gezondere leefstijl.

Wij hebben Bauke Jan leren kennen als een nuchtere fries en een “mensenmens” die begrijpt dat personal training meer is dan alleen een gevarieerd trainingsschema opstellen. Bauke Jan is een echte aanpakker en biedt een prettige wijze van begeleiding. Naast de deskundigheid en gedrevenheid om trainingsdoelen te behalen staat plezier voorop waardoor zijn aanpak leuk én efficient is. En laat dat nou een eigenschap zijn die wij heel belangrijk vinden in het trainerschap en dus onze zoektocht naar een nieuwe personal trainer.


Personal training met Bauke Jan

Is het tijd voor actie en heb jij een trainer nodig die deskundig is, van aanpakken weet en jou op een plezierige wijze begeleid naar een fittere versie van jezelf?

Bauke Jan heeft nog een paar plekjes beschikbaar, dus neem dan zo snel mogelijk contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.


Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?