Ladies opgelet! We weten allemaal hoe verschillend mannen en vrouwen zijn, mentaal en fysiek. Een vrouwenlichaam heeft niet alleen andere vormen en rondingen, de spiermassa is kleiner ze reageren anders op krachttraining en ook het metabolisme verschilt met die van een man.

kopie 2

Het heeft daarom ook weinig zin om mannen en vrouwen geheel volgens dezelfde trainingsprincipe te laten trainen. Als oprichtsters van het eerste dames gericht personal training concept in Leeuwarden, hebben wij ervaring met resultaatgerichte training voor vrouwen.

Een gezin, een partner, een drukke baan, het huishouden, sporten en ook nog ‘gewoon’ vrouw zijn, het vinden van de juiste balans en motivatie is niet altijd even makkelijk. Puur! personal training helpt je hierbij door een efficiënt, doelgericht en persoonlijk programma. Met de juiste kennis over het vrouwelijk lichaam, gaan we werken aan jouw persoonlijke doelen. Zowel fysiek als mentaal.

Wat is er mogelijk?

En ohja wist je dat…
Een groot voordeel van krachttraining voor vrouwen de zogenaamde “naverbranding” is. Onderzoek toont aan dat je als vrouw in de 24 uur na je krachttraining zo’n 100 calorieën extra verbrandt als je je spieren goed hebt getraind. Kortom: zet je als vrouw goed in tijdens krachttraining, en je verliest vervolgens nog steeds extra calorieën terwijl je alweer lekker op de bank zit!

“You don’t have to be great to start, you have to start to be great”

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?