Vanaf woensdag 9 oktober is er iedere week in Crystalic om 19.30 uur een indoor bootcamp! Tijdens deze 45 minuten durende les wordt binnen de muren van Crystalic het lichaam volledig getraind.

Personal trainer Nick verzorgt de bootcamp en voorziet je van een intense en gevarieerde work-out. Met old school trainingsoefeningen pakken we al je spiergroepen aan en verbeteren we je kracht en je uithoudingsvermogen. We gaan werken met halters, dumbells, kettlebells en natuurlijk je eigen lichaam (lees: opdrukken, duwen, tillen, trekken en springen).

Vaak zie je dat bootcamps buiten worden gehouden, maar dit zal volledig binnen de muren van Crystalic plaatsvinden. Met deze plek bieden we je een functionele manier van trainen aan, waarbij de focus ligt op de intensiteit (en niet vooral “afmatten” door te rennen) en het goed blijven uitvoeren van de oefeningen (ondanks de vermoeidheid). Daarbij trainen we bovendien je kracht op een leuke manier met alle mogelijkheden die het gebouw van Crystalic te bieden heeft.

Meedoen? Neem dan contact op voor een proefles!

Opgeven proefles
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?