Vandaag is het de Nationale dag van de vitaliteit en daarmee worden de voordelen van een fit leven extra benadrukt!

Nationale dag van de vitaliteit, Ilse Velkers

Het is natuurlijk goed dat het thema vitaliteit deze week (vandaag is tevens de start van de nationale vitaliteitsweek) extra aandacht krijgt, maar wat ons betreft is het elke dag de dag van de vitaliteit!

Vitaliteit staat namelijk voor bevlogenheid, levenslust, energie en plezier hebben. Het is meer dan voldoende bewegen, gezond eten en stoppen met roken. Vitaliteit is een samenspel van verschillende factoren die samen ervoor zorgen dat je je vitaal voelt. Zowel thuis als in of op je werk.

Deze visie sluit goed aan op die van ons. Alhoewel het soms lijkt dat wij vooral training en voedingsadvies aanbieden werken wij samen met jou stapje voor stapje aan een betere balans op het gebied van vitaliteit én gezondheid.

Vraagstukken als ‘waar krijg jij energie van’ en ‘hoe kunnen we jouw route naar een gezonde(ere) leefstijl zo plezierig mogelijk inrichten zodat het ook op de lange termijn werkt?’ worden bij Puur dan ook zeer regelmatig besproken.

Het thema van deze dag is trouwens veerkracht. Veerkracht is het vermogen om bijvoorbeeld te herstellen van stress en tegenslag.

Wist je dat bewegen en (gezonde) keuzes (leren) maken bijdraagt aan het versterken van veerkracht?

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?