En damn wat vind ik het leuk om nu terug te denken aan hoe het allemaal is begonnen en waar ik nu sta!

Zo was ik in 2014 nog druk bezig met afstuderen en per februari 2015 was de Puur! praktijk een feit. Als ik nu terug denk was het toen allemaal best wel spannend. Ik wist wel dat ik voldoende te bieden had, maar zijn er wel mensen die mijn hulp willen bij het bereiken van hun gezondheidsdoelen? Eigenlijk had ik geen idee en ben ik maar gewoon het avontuur aangegaan.
Het was een uitdaging om iets van 0 (ik bedoel ik was net student af) naar beter op te bouwen. En weetje wat het leukste is? Je groeit als persoon met je bedrijf mee en daardoor verveel je je nooit! Ondernemen past dus perfect bij mij!
Puur gaat goed, heel goed zelfs. Ik ben enorm gemotiveerd begonnen aan dit avontuur en dit heeft dus geresulteerd. Andersom geldt hetzelfde: Resultaat motiveert mij nog meer om op alle fronten het beste uit Puur! te halen. Wat dat betreft ben ik dus helemaal op mijn plek!

Om mijn jubileum te vieren heb ik een speciale 3 = 2 special: 
Kom sporten met z’n drieën en betaal slechts voor 2 personen!!
Met z’n drieën betaal je nu slechts  €174,90 per persoon voor 3 maanden lang 1x per week personal training  in de Puur! trainingsstudio. Jullie besparen hiermee ruim €200,-.
Jullie moeten wel snel beslissen, want de actie is alleen in de maand februari geldig!

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?