Na 8 jaar ploeteren op school en úren in de trein te hebben doorgebracht wordt een droom werkelijkheid.. Inmiddels ben ik (Ilse Velkers) alweer ruim 3 maanden afgestudeerd en ben ik (gelukkig) nog steeds blij dat ik klaar ben. De afgelopen maanden is mij namelijk (heel) vaak gevraagd: ‘Heb je al werk?’ of ‘Wat ga je nu doen?’. Eigenlijk dacht ik dan; ‘nee, moet dat dan?’ Mijn vakantie was mijn eerst volgende doel. Toch begin je -na al die vragen- ook een beetje nerveus en angstig te worden over ‘het zwarte gat’ waar je misschien wel in gaat vallen.. Gelukkig kan ik achteraf zeggen dat er veel meer dagen waren met de ‘ik wil diëtist zijn’ gedachte in mijn hoofd. En nu is het zover:

Er komt een Puur! praktijk voor voeding- en dieetadvies, sport en coaching!!

Mijn ervaring uit ZEVENTIEN gepassioneerde sportjaren, ACHT studiejaren en ZEVEN werkjaren in de sportbranche ga ik letterlijk samenvoegen en in de praktijk brengen.
Of ik nu uitgeleerd ben? Nee natuurlijk niet! Ik ga samenwerken met Edith Wennink (Gezond & Fit Voedingsadvies en Nordic Walking) en leefstijl professional Pascal Boerboom. Twee fantastische collega’s die veel affiniteit en ervaring in de sport en- gezondheidsbranche hebben. Ik weet zeker dat je met alle sportieve- en gezondheidsdoelstellingen bij ons terecht kunt.

Balans is het toverwoord.

Gezond leven betekent balans creëren op elk vlak van je leven.
Geheel zoals je van ons mag verwachten, bieden wij vanaf november een compleet programma aan trainingen. We gaan werken aan jouw persoonlijke doelen. Zowel fysiek als mentaal. Met personal training of in groepslessen. Beweging, voeding en coaching staan daarbij centraal. We doen er alles aan om je fitter, vitaler en gezonder te maken. Zodat jij puur in het leven staat!

Binnenkort volgt er meer informatie en zullen wij onder andere onze gezamenlijke naam lanceren en uiteraard de locatie bekendmaken….

Wordt vervolgd!!
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?