Vandaag was ik bij een G&W waar ik deze KIND repen zag liggen. Ik bekeek op de achterkant de ingrediëntenlijst en was aangenaam verrast! Amandelen, kokosnoot en honing was het eerste wat ik voorbij zag komen. Zag er goed uit!

Ze zijn er in erg veel smaken dus ik heb er een aantal meegenomen om te proeven en te reviewen voor jullie!

IMG_0219[1]

Deze smaken heb ik vandaag meegenomen. Almond & Apricot, dark chocolate & cherry cashew en peanut butter & dark chocolate + proteins. Ik was vooral erg nieuwsgierig naar de amandel en abrikoos omdat ik gek ben op amandelen. Deze heb ik dus alvast even geproefd.

kindreepopen

Deze was echt heel erg lekker. Ik vind dat deze repen snel te droog zijn, maar deze hebben dat absoluut niet. Een dikke plus dus. Als ik op de ingrediëntenlijst kijk ben ik even benieuwd hoe ze deze toch zo smeuïg hebben gekregen. Hij bevat een yoghurtlaag die bestaat uit palmpitolie, yoghurtpoeder en soja-lecithine. Lecithine is een lichaamseigen stof, en hier hebben ze hem dus uit de sojaboon verkregen. Goede keus, en dit komt de smaak ten goede.

Voordelen:

Ik heb hier alleen de ingrediënten benoemd die bovenaan in de ingrediëntenlijst staan. Hoe eerder ingrediënten in de lijst worden genoemd, hoe meer ervan in zit.

De prijs: 1,99

Lijken ze je lekker, maar wil je niet steeds losse repen hoeven kopen en wil je er zeker van zijn dat je repen 100% puur zijn? Kijk dan eens naar dit super lekkere recept om ze zelf te maken. Probeer het recept en laat bij de comments achter wat je er van vindt!

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?