Met dit heerlijke weer vandaag heb ik altijd zin in salades, koud drinken en kwark. Lekkere koude, smeuïge kwark. Kwark bevat van zichzelf wel een aantal goede eigenschappen maar om het nog voedzamer (en lekkerder) te maken is muesli een goede optie. De muesli die je in de winkel koopt bevat alleen naast een berg toevoegingen ook nog eens een hoop suiker en dat willen we niet! Daarom voor jullie vandaag 2 heerlijke muesli-combinaties die ideaal zijn voor, en na het sporten. 

Pré-workout mix

Voor het sporten wil je stevige voeding waar je energie van krijgt en waar je lekker lang van door kan gaan. De verschillende soorten koolhydraten in de boekweit en dadels zorgen voor beide. De hazelnoten voegen naast een lekkere crunch nog extra energie toe. Top de muesli af met kaneel en cacao en de smaak is ook nog eens super.

Post-workout mix

Na het sporten wil je zorgen voor spierherstel en herstel van je energiebalans. Voor spierherstel heb je eiwitten nodig welke je hier uit de goji-bessen kan halen. De pompoenpitten en sesamzaden zorgen voor extra vitamines en mineralen. De walnoten en kokossnippers zorgen naast goede vetten ook nog eens voor een super smaak… Sport lekker en eet smakelijk!

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?