Puur Is een teamlid rijker, Anita Wagenaar

Vanaf september 2021 loopt Anita Wagenaar fulltime stage bij ons en is Puur een teamlid rijker met een diëtist in opleiding.

Samenwerken en kennis delen leidt tot de mooiste resultaten hebben wij in het verleden al ervaren.
Wij vinden opleiding en deskundigheid binnen ons team erg belangrijk en daarnaast zijn wij van mening dat kennisdeling kracht is. Dat is dan ook één van de redenen dat wij regelmatig met (ambitieuze) stagiaires werken.

Net als Anita kijken wij met veel vertrouwen uit naar onze samenwerking en voelen wij ons vereerd dat ze bij ons wil afstuderen!

“Hoi allemaal! Mijn naam is Anita en ik ben 29 jaar. Na een aantal jaren fulltime te hebben gewerkt en er 1,5 jaar uit te hebben gelegen met een zware burn-out, ben ik een nieuwe weg ingeslagen door HBO Voeding en Diëtetiek op de Hanze Hogeschool te gaan studeren. Ik noem het absoluut mijn beste keuze ooit! Alles omtrent voeding en beweging in relatie tot fysieke-en mentale gezondheid heeft me altijd enorm geïnteresseerd.

Zelf ben ik dan ook een fanatieke crossfitter en regelmatig nieuwe gerechten aan het uitproberen!Intussen bevind ik me alweer in mijn afstudeerjaar en mag ik zowel mijn praktijkstage als scriptieopdracht gaan uitvoeren bij Puur!
Vrijwel meteen was ik vastbesloten dat ik bij Ilse mijn plekje wou bemachtigen, omdat ik haar zeer kundig in het vak vind en ze daarnaast een ijzersterke onderneemster is.

Dat Ilse ondanks alle drukte rondom de verhuizing naar het nieuwe pand (ZO spannend en leuk!) tijd voor mij weet vrij te maken en ik een teamlid van Puur mag zijn, ben ik haar nu al dankbaar voor.
Ik heb ontzettend veel zin in de komende 10 maanden, waar ik iedereen mag gaan ontmoeten en op langere termijn misschien mag voorzien van voedingsadvies. Tot snel!”

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?