Alweer een tijdje genieten wij van onze nieuwe personal gym.
Inmiddels is dit alweer het nieuwe “gewoon” voor iedereen die gebruik maakt van onze gym.
Echter, wanneer we nieuwe cliënten ontvangen genieten ook wij weer even mee; bijna altijd wordt er een opmerking gemaakt over onze nieuwe personal gym.
Dan ben ik trots. Niet alleen dat het überhaupt wordt opgemerkt, maar ook als ze vervolgens vertellen wáárom ze het zo goed gelukt vinden dan mag onze personal gym in Leeuwarden oprecht uniek genoemd worden.

Onze personal gym is niet alleen uniek in Leeuwarden maar over vrijwel elk detail is nagedacht en zit een gedachte achter.

httpss://youtu.be/bCvvmyw6Ui4

Jullie mogen weten: alles wat je ziet in dit filmpje is persoonlijk uitgezocht en dus met zorg uitgekozen en gerealiseerd. Denk aan wat er staat, alle vertrekken, de lichten, de muren, de kleuren, de voorzieningen en de sfeer. Dat heb ik met ontzettend veel plezier gedaan, maar ik vind ook:  een personal gym zou zijn naam eer aan doen als er ook persoonlijke details zijn verwerkt in het interieur.

Wij vinden het belangrijk dat je aan jezelf kunt werken in een omgeving waar jij je goed en veilig voelt.
Een fijne omgeving draagt bij aan jouw (maar ook onze) motivatie.
Onze personal gym is (bewust) kleinschalig en er staan geen hordes mensen en trainingsapparatuur (en die komen er ook niet). In plaats daarvan werken wij alleen op afspraak en doen we functionele oefeningen die ook echt zinvol zijn om te doen.

Het is een omgeving geworden waar veel cliënten zich snel op hun gemak voelen maar wij zelf ook.
Vooral dat is hetgeen waar ik onwijs trots op ben dat dat gelukt is.

Zo is nu het idee ontstaan om de komende tijd wat dieper in de zoomen op details met foto’s waar een verhaal of idee achter zit.
In de volgende blog deel ik de eerste foto!

Kun jij niet wachten om onze gym met eigen ogen te bekijken en te gebruiken?
Maak dan snel een afspraak voor een proefles via ons
contact formulier.

 

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?