Het kantoor/ de dietistenpraktijk

Het eerste pronkstukje, al zeg ik het zelf!
Veel kantoren en in dit geval ook diëtistenpraktijken zijn (naar onze mening) saaie en niet inspirerende ruimtes met een tafel, stoel, laptop en misschien hooguit een kleurtje op de muren.
Het kantoor/ de dietistenpraktijk van Puur moest net als de andere elementen op onze locatie een sfeervolle plek worden waar je je snel op je gemak voelt.

Inspirerend is de plek al, want het is (weliswaar afgeschermd) onderdeel van een sportlocatie.
Echter de muurtekening in het kantoor/ de dietistenpraktijk doet veel met de sfeer in een ruimte.
Aangezien wij een personal gym zijn (in meerdere opzichten) is het een muurtekening geworden met een persoonlijke touch: de achtergrond die je ziet is een privé kiekje van de San Blas eilanden (ook wel Kuna Yala) waar ik fijne herinneringen aan koester.

Echter juist deze foto zit ook op de muur met een achterliggende gedachte.
De San Blas zijn 378 eilanden voor de kust van Panama, waarvan 329 onbewoond. Oftewel als je daar komt, dan ben je er alleen en ben je op jezelf aangewezen. In de dietistenpraktijk hebben wij het veel over gedragsverandering met behulp van de ACT methode.

Als je verandering wilt, dan ben JIJ degene die het beste weet wat je wilt en leer JIJ keuzes maken om dicht bij jezelf te blijven. 

Wij werken samen met onze cliënten aan blijvende gedragsverandering door jou hele concrete vaardigheden aan te leren zodat je veel bewuster gaat leven en zelf grip krijgt op je gedrag en de keuzes die je maakt. 

Wil je meer weten over de ACT dietist?
Ilse Velkers is aangesloten bij het ACT & Leefstijl netwerk. Klik hier voor meer informatie of neem contact met ons op.

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo,
Kunnen we je helpen?