Diëtist

Eten is, naast lekker en gezellig, erg belangrijk voor onze gezondheid. Je eet- en leefpatroon aanpassen is soms nodig om je lichamelijke gezondheid te waarborgen of te verbeteren. Daarnaast is bij veel aandoeningen een aangepaste voeding onderdeel van de behandeling of zelfs de enige behandeling.
De diëtist van Puur kan jou helpen met een praktisch voeding- en dieetadvies én begeleiding op maat.

De Puur diëtist geeft jou voeding- en dieetadvies, maar kijkt bij dit advies niet alleen naar jouw eet- en beweeggedrag. Ook wordt er gekeken naar het gedrag dat van invloed is op jouw leefstijl en hoe je hier (in de toekomst) mee om kunt gaan. De diëtist helpt jou waar nodig stap voor stap op weg naar een gezonde leefstijl zodat het ook voor jou werkt op voor op de lange termijn.

Voor wie is voeding en dieetbegeleiding geschikt?

Wil je gezonder eten, afvallen of een andere hulpvraag waarbij een aangepast voedingspatroon wenselijk is? Je bent in alle gevallen welkom voor advies en/of begeleiding.
Je kunt hulp inschakelen bij overgewicht, maar ook voor gezonde voeding tijdens de zwangerschap, bij allergieën, voor sportdiëten of aangepaste voeding tijdens ziekte. Of het nu gaat om voedingsadvies of dieetbegeleiding voor baby’s, kinderen, volwassenen of senioren, iedereen kan bij Puur terecht voor deskundige hulp.

diëtist Ilse Velkers


Ilse Velkers is diëtist bij Puur! is the new natural. Het uitgangspunt in haar begeleiding is altijd een goede balans tussen sport, voeding en gezondheid. Zij staat voor jou klaar als het gaat om een voedingsadvies passend bij jouw persoonlijke wensen en mogelijkheden.

Ilse Velkers staat geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici. Deze registratie heeft zij verdiend omdat ze voldoet aan de werkervaring- en opleidingseisen die de Wet BIG voor diëtisten (Beroepen in de individuele Gezondheidszorg) voorschrijft.

In veel gevallen wordt dieetadvisering vergoed via jouw zorgverzekering. Meer informatie hierover lees je op de tarievenpagina.