Samen & gezond

Puur! Is the new natural verzorgt óók voorlichtingen en workshops.
Samen eten (waar we ook zijn) is voor mij het hoogtepunt van de dag.
Mij wordt regelmatig gevraagd: “is jouw leven niet ontzettend saai met al dat gezonde voedsel?”.
Ja, dat denken veel mensen. Ik moet er wel om lachen. Helemaal wanneer mensen denken dat ik niks eet. Ik eet genoeg en ook lekker, want vies eten hou ik net als ieder ander niet van. Maar lekker en gezond, lekker én leuk en ook lekker én gezellig gaan prima hand in hand.
Verjaardagstaarten worden door iedereen vrolijk opgegeten met complimenten nadien, doordat de eigengemaakte brownie echt veel lekkerder is dan de in elkaar geknutselde chemische slagroomtaarten. Samen gezond eten is leuk, en je wordt er blijer en fitter van!

Anders gaan eten en bewegen doe je de hele dag door, dus het is een dagtaak. Door deze uitdaging op een plezierige manier aan te gaan samen met collega’s, vrienden of familie wordt de kans op succes groter. Wil jij ook samen en op gezonde manier door het leven gaan? Door middel van een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we samen de mogelijkheden bespreken. Je kunt dit aanvragen via het contactformulier.

Small group training
Wil je in een groep afvallen? Of samen sporten en voedingslessen volgen? Dat kan met small group training!
Als je wil, kan ik een groep collega’s, vrienden/vriendinnen/familie samen begeleiden, door regelmatig met z’n allen af te spreken, samen een sport- en eetschema te maken en tussentijdse begeleidingen te plannen. Ik kijk naar jullie eetgewoontes en kan moeilijkheden aanpakken. Er zullen realistische doelen moeten worden gesteld. Samen staan we sterk!

Groepsvoorlichting
Ik verzorg ook regelmatig groepsvoorlichtingen aan bedrijven, scholen, fitness centra en sportverenigingen. Deze voorlichting wordt op locatie gegeven met behulp van de door mijzelf gemaakte unieke presentaties:

 • De wondere wereld van “echt eten”.
  Puur! staat voor écht eten. Eten zonder pakjes en zakjes, eten dat je
  gemakkelijk zelf bereidt en dat ook nog eens heel lekkerPuur! presentatie gezonde voeding smaakt. Genieten van de smaak van pure, onbewerkte producten. Lekker en gezond eten hoeft niet ingewikkeld te zijn als je de juiste keuzes weet te maken. Tijdens deze lezing spijker ik je kennis bij zodat jij in de toekomst de juiste keuzes kunt maken. Je weet na afloop van deze lezing precies weet wat jouw lichaam nodig heeft en wat niet.
  .
 • Samen voor gezond, koken met een klein budget.
  De workshop is bedoeld voor mensen met een minima-inkomen  en die moeten rondkomen van een klein budget. De doelen van de workshop zijn:
  – Mensen er bewust van maken dat gezond eten met een laag inkomen heel goed mogelijk is, niet duur is en zelfs goedkoper dan ongezond eten;
  – Je krijgt tips voor slim inkopen, bewaren, koken en samenwerken;
  – Samen zorgen we voor het verminderen van voedselafval.
  .
 • Gezond leven betekent balans creëren op elk vlak van je leven.
  Tijdens deze inspirerende lezing ontdek je hoe jij jezelf in beweging zet en hoe je beslissingen neemt die positieve effecten hebben op jouw leven. Durf jij de eerste stap te zetten?

Het is ook mogelijk om (tegen een meerprijs) in overleg een ander onderwerp te behandelen. De voorlichtingen worden gegeven in de vorm van een presentatie waarbij hand- outs en voorlichtingsmateriaal worden verstrekt. Uiteraard is dit een interactief proces waarbij veel aandacht wordt besteed aan vragen van de deelnemers. Eventueel kan een voorlichting worden aangevuld met een (Pure) groepslunch op locatie of een workshop.

Tarieven

 • Voorlichting of presentatie op locatie (exclusief evt. extra materiaal/ voedsel onkosten), maximaal 10 personen:                        € 10,00 per persoon.
 • Voorlichting of presentatie op locatie (exclusief evt. extra materiaal/ voedsel onkosten), vanaf 10 personen of meer:                € 8,00 per persoon

Kilometervergoeding
Ik vraag geen kilometervergoeding als de workshop/ voorlichting in Leeuwarden plaats gaat vinden.
Buiten Leeuwarden, enkele reis per kilometer:  €0,30