Wat wij doen

Samen én gezond!

Samen eten (waar we ook zijn) is voor ons het hoogtepunt van de dag.
Ons wordt regelmatig gevraagd: “is jouw leven niet ontzettend saai met al dat gezonde voedsel?”.
Ja, dat denken veel mensen. Wij moeten er wel om lachen. Helemaal wanneer mensen denken dat wij niks eten. Wij eten genoeg en ook lekker, want vies eten houden wij net als ieder ander niet van. Maar lekker en gezond, lekker én leuk en ook lekker én gezellig gaan prima hand in hand.
Verjaardagstaarten worden door iedereen vrolijk opgegeten met complimenten nadien, doordat de eigengemaakte brownie echt veel lekkerder is dan de in elkaar geknutselde chemische slagroomtaarten. Samen gezond eten is leuk, en je wordt er blijer en fitter van!

Anders gaan eten en bewegen doe je de hele dag door, dus het is een dagtaak. Door deze uitdaging op een plezierige manier aan te gaan samen met collega’s, vrienden of familie wordt de kans op succes groter. Wil jij ook samen en op gezonde manier door het leven gaan? Door middel van een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we samen de mogelijkheden bespreken. Je kunt dit aanvragen via ons contactformulier. Loesje

NIEUW: Groepsbegeleiding

Wilt je in een groep afvallen? Of samen sporten en voedingslessen volgen? Dat kan!
Als je wil, kunnen wij een groep collega’s, vrienden/vriendinnen/familie samen begeleiden, door regelmatig met z’n allen af te spreken, samen een sport- en eetschema te maken en tussentijdse begeleidingen te plannen. We kunnen kijken naar de eetgewoontes en moeilijkheden aanpakken. Er zullen realistische doelen moeten worden gesteld. Samen staan we sterk!

Groepsvoorlichting

Wij verzorgen ook regelmFOTOGRAFIE JAAP SPIEKERatig groepsvoorlichtingen aan bedrijven, scholen, fitness centra en sportverenigingen. Deze voorlichting wordt op locatie gegeven over een onderwerp naar keuze, zoals bijvoorbeeld:
• Gezonde voeding voor volwassenen
• Gezonde voeding voor kinderen
• Voeding bij overgewicht
• Voeding bij zwangerschap
• Voeding bij sportbeoefening

De voorlichtingen worden gegeven in de vorm van een presentatie waarbij hand- outs en voorlichtingsmateriaal worden verstrekt. Uiteraard is dit een interactief proces waarbij veel aandacht wordt besteed aan vragen van de deelnemers. Eventueel kan een voorlichting worden aangevuld met een (Pure) groepslunch op locatie of een workshop.