Jouw diëtist / trainers

Gezondheid is datgene wat ons het gevoel geeft, dat het nu de mooiste tijd van het jaar is.

Vanuit de overtuiging dat onze kennis en vaardigheden kunnen bijdragen aan een gelukkig, gezond en energiek leven is Puur! in het leven geroepen.
Wij zijn jong, ambitieus en willen onze passie met je delen, want wij geloven in een gezonde en energieke leefstijl voor iedereen.

Dietist en personal trainer in LeeuwardenIlse Velkers | Kwaliteitsregistreerde diëtist, Voedingsdeskundige & Personal Trainer | ondernemend, perfectionist en ambitieus |
iemand met een grote passie voor sport en in het bijzonder atletiek | houdt van mensen |  heeft lief en doet wat ze wil!

Zo kun je mij het beste omschrijven. Na 8 jaar studeren ben ik er trots op om eigenaresse te zijn van Puur! Is the new natural. Ik ben 26 jaar, een echte Friezin met een pure passie voor gezondheid, eten en in het bijzonder sport. Mijn opleidingen, CIOS & Voeding en Diëtetiek, heb ik in het verleden gekozen met een missie; “als ik afgestudeerd ben wil ik mijn ervaring uit (nu) 17 gepassioneerde sportjaren als atlete, 8 studiejaren (CIOS Fitness, Health & Management en HBO Voeding & Diëtetiek) en 7 werkjaren in de sport branche als professioneel fitness -en hardloopcoach samenvoegen en in de praktijk brengen”. In 2013 is Puur! Is the new natural in het leven geroepen. Het delen van mijn passie middels blogs, (pure) recepten en het geven van workshops/lezingen werd al gauw een succes en inmiddels is mijn droom uitgekomen: een personal gym waarin ik actief ben als diëtiste en personal trainer.

Als je gezond bent heb je 1000 wensen als je ziek bent heb je maar 1

judith struijs

 

Judith Struijs l Erkend FitVak fitness instructeur & Personal Trainer l Bootcamptrainer l Leefstijlcoach ; Voedingsadviseur l Gedreven en leergierig, perfectionistisch l vol passie voor sport en voeding l een echt mensenmens l geniet van de kleine dingen.

Ik stel me graag voor. Op 20 jarige leeftijd mag ik van mijn passie voeding, gezondheid en sport mijn beroep gaan maken. Met de opleiding CIOS, Sport, Bewegen & Gezondheid als basis heb ik me gespecialiseerd in Fitness: Personal trainer, Bootcamp trainer, en Leefstijlcoach waaronder voedingsadviseur.

Vanaf jongs af aan heb ik vanuit gedrevenheid en passie korfbal op hoog niveau gespeeld. Mijn winter passie skiën heb ik kunnen omzetten in het skileraar diploma.Als ervaringsdeskundige, op het gebied van voeding-allergieën/overgevoeligheden kan ik goed inspelen op klachten en ben ik goed in staat om te adviseren en te begeleiden.

Als collega van Ilse Velkers ben ik vol energie gestart aan mijn personal trainers carrière bij Puur! Is the new natural.