Jouw diëtist/ trainer

Gezondheid is datgene wat mij het gevoel geeft, dat het nu de mooiste tijd van het jaar is.

Vanuit de overtuiging dat mijn kennis en vaardigheden kunnen bijdragen aan een gelukkig, gezond en energiek leven is Puur! in het leven geroepen.
Ik ben jong, ambitieus en wil mijn passie met je delen, want ik geloof in een gezonde en energieke leefstijl voor iedereen.

Dietist en personal trainer in LeeuwardenIlse Velkers | Kwaliteitsregistreerde diëtist, Voedingsdeskundige & Personal Trainer | ondernemend, perfectionist en ambitieus |
iemand met een grote passie voor sport en in het bijzonder atletiek | houdt van mensen |  heeft lief en doet wat ze wil!

Zo kun je mij het beste omschrijven. Na 8 jaar studeren ben ik er trots op om eigenaresse te zijn van Puur! Is the new natural. Ik ben 25 jaar, een echte Friezin met een pure passie voor gezondheid, eten en in het bijzonder sport. Mijn opleidingen, CIOS & Voeding en Diëtetiek, heb ik in het verleden gekozen met een missie; “als ik afgestudeerd ben wil ik mijn ervaring uit (nu) 17 gepassioneerde sportjaren als atlete, 8 studiejaren (CIOS Fitness, Health & Management en HBO Voeding & Diëtetiek) en 7 werkjaren in de sport branche als professioneel fitness -en hardloopcoach samenvoegen en in de praktijk brengen”. In 2013 is Puur! Is the new natural in het leven geroepen. Het delen van mijn passie middels blogs, (pure) recepten en het geven van workshops/lezingen werd al gauw een succes en inmiddels is mijn droom uitgekomen: een eigen studio waarin ik actief ben als diëtiste en personal trainer.