Smoothie van de week bij het Leeuwarden Training & Wellness Center (LTWC)

Ilse Velkers/ oktober 26, 2014/ Smoothie van de week/ 0 comments

20 oktober t/m 26 oktober 2014.

Vanaf vandaag is de allereerste Puur! After training smoothie verkrijgbaar bij het Leeuwarder Training & Wellness Center (LTWC). LTWC is sinds 2 oktober 2014 geopend aan de Tijsmaweg 2 in Leeuwarden. Puur! Is the new natural teamie Ilse is instructeur in deze prachtige sportieve omgeving.
Een gezonde leefstijl draait niet alleen om sporten en al snel bleek dat LTWC en Puur! hier hetzelfde over denken.

Een gezonde horeca en van goede kwaliteit, met producten die ter plekke worden gemaakt hoort bij een sportschool in deze tijd!
We trappen deze week af met de allereerste ‘smoothie van de week’: Een gezonde en verse smoothie uit eigen keuken!
De perfecte after training smoothie!

“Eiwitten zijn nodig om bijvoorbeeld spieren, organen, bloed en allerlei stoffen in het lichaam op te bouwen”.

Eiwitten zijn de stoffen uit de voeding die in de maag en darmen worden afgebroken tot aminozuren. Aminozuren worden in het bloed opgenomen en worden dan op alle plaatsen van het lichaam gebruikt als de bouwstenen van nieuwe eiwitten. Die nieuwe eiwitten zijn weer nodig om bijvoorbeeld spieren, organen, bloed en allerlei stoffen in het lichaam op te bouwen.

Deze smoothie bevat veel plantaardige proteïnen (eiwitten) en door het hennepzaad krijgt het nog een extra eiwit- boost. Hennepzaad is een superfood dankzij de hoeveelheid en vooral het type eiwitten dat erin voorkomt. Want wat hennepzaad zo speciaal maakt is dat het een bron van complete eiwitten is, best wel uitzonderlijk voor een plantaardig eiwit. Heerlijk verantwoord na een momentje flink zweten in de sportschool!

Ingrediënten, voor 1 groot glas:

Een grote hand spinazie
1 banaan
Handje frambozen
1 glas water of kokoswater
1 eetlepel hennepzaadjes
1/2 eetlepel cocosvet of 1/2 avocado

Zo maak je het…
Mix simpelweg alle ingrediënten in de blender tot een smoothie, geniet van je smoothie en wees trots op je work-out!

About Ilse Velkers

Ondernemend, perfectionist en ambitieus | iemand met een grote passie voor sport en in het bijzonder atletiek | houdt van mensen | heeft lief en doet wat ze wil!