Small group training

Gedeeld succes is (2/3/4/5/6) dubbel succes
Duo training Puur Is the new natural LeeuwardenVind jij het ook leuk om samen te trainen met een vriend(in), collega of familie lid en toch de begeleiding te krijgen van een personal trainer in een personal gym? Dan is smallgroup training de oplossing voor jou!

Een small group training bestaat uit maximaal 6 personen. Bij deze beperkte omvang is persoonlijke begeleiding in de training heel goed mogelijk. Je kan je eigen groep starten met bekenden of deelnemen aan een opgerichte groep. Een Small Group trainingssessie duurt 45 tot 60 min en de workouts zijn gericht op conditie, functioneel trainen, core- en houdingsscholing, flexibiliteit, stabiliteit en coördinatie.
Samen met een trainingsmaatje sporten zorgt voor extra motivatie. Tijdens de training pep je elkaar op en haal je het beste in elkaar naar boven om samen doelen te bereiken.

Plezier én resultaat
Door samen te trainen ben je gemotiveerd, heb je veel plezier en is het vaak (nog) makkelijker om jouw doelstelling te halen. Samen trainen is dus niet alleen leuker maar zeker ook goed voor de resultaten. Dus ga samen aan de slag en behaal je persoonlijke doelstellingen.

Voeding
Het is mogelijk om naast de groepstraining individuele dieetbegeleiding (intake + 3 vervolgsessies) te krijgen van een diëtist (tevens jouw personal trainer). De extra kosten kunnen worden gedeclareerd uit jouw (basis) zorgverzekering. Wat kun je verwachten? Lees hier voor meer info.

Voordeliger
Bovendien ontvang je bij smallgroup training maar liefst tot 25% korting per persoon op het personal training tarief.

Tarieven per maand, vanaf:
Duo training*: € 114,00
Trio training: € 91,00 

Vanaf 4 personen: € 38,00

Ook is er een mogelijkheid om een strippenkaart te kopen.
Neem voor meer informatie contant op.