Seizoensslaatje met gegrilde pompoen

Ilse Velkers/ juni 9, 2013/ Diner, Lunch, Recepten/ 0 comments

 Ingrediënten:

– kleine pompoen
– olijfolie
– 2 biologische kipfilets
– 1 appel
– bosje veldsla

– 2 strookjes witlof
– nootjes
– radijsjes
– citroensap
– notenolie

pompoengroot
Bereiding:

Halveer en schil een kleine pompoen. Verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in plakjes.
Bestrijk ze dun met wat olijfolie en gril ze krokant in de oven. Snijd 2 biologische kipfilets in reepjes en grill ze in de grillpan. Snijd een appel in plakjes.
Meng een bosje veldsla met de blaadjes van 2 stronkjes witlof. Voeg de plakjes pompoen, de kip en de appel toe. Werk af met een handvol nootjes en eventueel nog radijsjes.
Besprenkel met citroensap en een beetje notenolie.

About Ilse Velkers

Ondernemend, perfectionist en ambitieus | iemand met een grote passie voor sport en in het bijzonder atletiek | houdt van mensen | heeft lief en doet wat ze wil!