Rode bietensap

Ilse Velkers/ juli 16, 2013/ Recepten, Smoothies en dranken/ 0 comments

Rode bieten en het sap ervan, velen trekken er nog altijd hun neus voor op, vanwege de wat bittere aardsmaak. Maar weegt dit nadeel op tegen de eventuele voordelen die deze miskende groente ons biedt.

Zo maak je een sapje met rode biet toch lekker zoet & drinkbaar:
  • Neem per persoon 1 stevige (niet rimpelige !) biet. Maak deze heel goed schoon.
  • Neem vervolgens ook 1 appel persoon, maak schoon.
  • Doe dan de biet & de appel in je brender en drink dit gezonde sapje direct.
  • Wil je nog wat extra’s toevoegen ? Kies dan naar smaak voor een stukje gember of wat peterselie. Drink smakelijk !

About Ilse Velkers

Ondernemend, perfectionist en ambitieus | iemand met een grote passie voor sport en in het bijzonder atletiek | houdt van mensen | heeft lief en doet wat ze wil!