Rode bieten salade met kaneel

Ilse Velkers/ augustus 4, 2013/ Diner, Lunch, Recepten/ 0 comments

In de vorige blog hadden we een recept met kaneel beloofd. De daarop volgende dagen was het alleen steeds erg warm en het gerecht wat ik graag met jullie wilde delen was absoluut niet iets om met dertig graden te nuttigen. Vandaar dat ik wat anders heb bedacht voor jullie. Het is een supersnelle en simpele salade die lekker zoet van smaak is. We zijn benieuwd wat jullie er van vinden!!

Ingrediënten:

  • 250 gram rode bieten
  • 2 sinaasappels
  • 1 appel
  • Halve theelepel kaneel
  • Snufje peper
  • Olijfolie

 

Bereiding:

Kook de bietjes net als anders en snij ze samen met de appel en sinaasappels in kleine blokjes. Voeg hierna de kaneel, peper en olijfolie toe en meng dit even goed door elkaar heen. Het is het lekkerst om deze nog even in de koelkast te zetten voordat je hem opdient.  Nog een tip, maak extra veel en eet hem op dag 1 met bijvoorbeeld een lekker stukje vis en bewaar wat je over hebt voor de lunch van de volgende dag! Eet smakelijk en we horen graag wat je er van vond!

IMG_20130805_212026

P.S. Ik ben benieuwd of hij ook lekker is met grapefruit in plaats van sinaasappel. Wat denken jullie?

About Ilse Velkers

Ondernemend, perfectionist en ambitieus | iemand met een grote passie voor sport en in het bijzonder atletiek | houdt van mensen | heeft lief en doet wat ze wil!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*