PowerVrouwen

Ladies opgelet! We weten allemaal hoe verschillend mannen en vrouwen zijn, mentaal en fysiek. Een vrouwenlichaam heeft niet alleen andere vormen en rondingen, de spiermassa is kleiner ze reageren anders op krachttraining en ook het metabolisme verschilt met die van een man.

Het heeft daarom ook weinig zin om mannen en vrouwen geheel volgkopie 2ens dezelfde trainingsprincipe te laten trainen. Als oprichtsters van het eerste dames gericht personal training concept in Leeuwarden, hebben wij ervaring met resultaatgerichte training voor vrouwen.

Een gezin, een partner, een drukke baan, het huishouden, sporten en ook nog ‘gewoon’ vrouw zijn, het vinden van de juiste balans en motivatie is niet altijd even makkelijk. Puur! personal training helpt je hierbij door een efficiënt, doelgericht en persoonlijk programma. Met de juiste kennis over het vrouwelijk lichaam, gaan we werken aan jouw persoonlijke doelen. Zowel fysiek als mentaal.

Wat is er mogelijk?

 • Wekelijks wordt er iedere maandag avond en donderdagavond om 19.30u een PowerVrouwen workout aangeboden.  Deze training duurt 45minuten en is er niet alleen op gericht op afvallen en strakker te worden of om je conditie te verbeteren, maar ook om je je fysiek EN mentaal sterker te laten voelen!
  Door de combinatie van (kracht)training, voeding en coaching, bereik EN behoud jij nu wel je doel!
  We trainen in kleine groepen. Hierdoor is er veel aandacht voor techniek en ontstaat er een persoonlijke band, zowel tussen de sporter en de trainer, als tussen de sporters onderling. Hierdoor raak je nog gemotiveerder en samen sporten betekent natuurlijk ook meer FUN!Sport jij graag samen, maar liever met je vrienden, familie of met je collega’s? Je bent vrij om je eigen groep samen te stellen om zo samen aan je doelen te werken. In overleg kunnen we dit organiseren. 
  Om de kwaliteit te kunnen waarborgen is het maximaal aantal deelnemers 8 per training.
 • Train jij liever alleen?DSC_6600
  Naast de mogelijkheid om in een kleine groep te trainen bieden wij dezelfde type trainingen ook aan voor  één op één personal training.
  Wil je blijvend succes boeken met jouw training, dan is een Personal Trainer een enorme ondersteuning. Door het uitgebalanceerde persoonlijke trainingsprogramma behaal je elke training het maximale rendement en boek je sneller resultaat. Wanneer je kiest om met ons te trainen, kies je voor een persoonlijke en intensieve één op één topbegeleiding. Iedereen heeft zijn eigen doel, sportervaring, sociale- en werkleven. Niemand is hetzelfde! Door samen gericht te kijken naar ook de persoonlijke situatie, creëren we een training op maat. Dit is een training die bij jou en jouw doelen past en waarmee je het optimale resultaat kan behalen. Door de juiste motivering en begeleiding gaan we samen resultaatgericht trainen, om te zorgen dat er een gezonde levensstijl ontstaan. Iets voor jou? Neem contact op voor meer info!

  Hoe verloopt het proces?

 • Tijdens de intake bespreken je doelen/wensen
 • Verder kijken we naar je gewicht en vetpercentage
 • Eventueel kun je voedingsadviezen krijgen
 • Iedere trainingssessie duurt gemiddeld minuten.
En ohja wist je dat…
Een groot voordeel van krachttraining voor vrouwen de zogenaamde “naverbranding” is. Onderzoek toont aan dat je als vrouw in de 24 uur na je krachttraining zo’n 100 calorieën extra verbrandt als je je spieren goed hebt getraind. Kortom: zet je als vrouw goed in tijdens krachttraining, en je verliest vervolgens nog steeds extra calorieën terwijl je alweer lekker op de bank zit!

“You don’t have to be great to start, you have to start to be great”