Personal training bij Puur!

Personal training bij Puur! Is the new natural in Leeuwarden
Gezond leven betekent balans creëren op elk vlak van je leven.
Waar balans is, is gezondheid, geluk, vreugde en harmonie. Waar disbalans heerst, ligt conflict, ziekte, angst en depressie op de loer.Gratis proefles personal training Puur! Is the new natural Leeuwarden

IMG_0976Bewegen is een natuurlijk medicijn voor een leven in balans.
Dit ervaar ik zelf aan den lijve als fanatieke sport beoefenaar, maar ook als coach van vele sporters. Ik ben gecertificeerd fitness/ personal trainer en heb jaren lang ervaring als atlete. Ik weet als geen ander wat grensverleggend trainen is en zal jou motiveren om het beste uit jezelf naar boven te halen.

Van sporten krijg ik bovendien energie en de feelgood hormonen maken me vrolijk. Er bestaan honderden redenen waarom je vandaag nog in beweging zou moeten komen, zowel op fysiek als mentaal gebied. Ik kan je helpen om je lichaam voorgoed in balans te krijgen.

 • Heb je moeite om geregeld naar Puur personal training gym leeuwardende sportschool te gaan?;
 • loop je er regelmatig doelloos rond zonder te weten wat je nou eigenlijk moet doen?;
 • vind je het prettig om te trainen in een privé gym;
 • weet je niet goed wat je wel of niet kan eten of eet je onregelmatig?;
 • kamp je met over of ondergewicht, heb je last van lichamelijke of medische klachten?;
 • heb je af en toe een bemoedigend woordje nodig of juist een duwtje in de rug?

Dan is een Personal Trainer iets voor jou!

Wil je sporten in groepsverband?
Dan is Small Group training iets voor jou. Samen gaan we met maximaal 6 personen aan de slag om een uur goed te trainen. Ik pas de training aan op de gezamenlijke wensen van de groep en dat heeft zo zijn voordelen:

 • Trainen met een personal trainer tegen een gunstig tarief;
 • goede begeleiding, omdat de groep niet te groot is;
 • altijd een stevige stok achter de deur;
 • het is gezellig om in een groep te sporten;
 • afwisselende trainingen, luisterend naar de groep.

Trainingslocaties:
Mijn eigen personal gym in het Crystalic Business Center biedt volop mogelijkheden om met je lichaam en gezondheid aan de slag te gaan. Persoonlijke begeleiding staat bij Puur! centraal. Ik doe meer dan alleen een trainingsschema opstellen voor tijdens de personal trainingen; ik geeft jou namelijk als personal trainer ook begeleiding en advies als je bijvoorbeeld thuis wilt trainen of buiten willen gaan fietsen of hardlopen. Ik zorg er samen met jou voor dat bewegen en een energieke leefstijl wordt geïntegreerd in jouw dagelijkse leven, want alleen zo levert training een optimaal rendement op.

Discipline is remembering what you wantDe tarieven
De meeste tarieven zijn vooraf vastgesteld en staan vermeld bij elk leefstijlpakket. Het is ook mogelijk om trainingen op unieke wijze samen te stellen op basis van individuele behoeften. Je krijgt dan een vrijblijvende offerte op basis van inschatting van de trainingsduur en intensiteit*.

* De offerte is exclusief voeding/ dieetadvies. Doordat ik een kwaliteit registreerde diëtist ben komen voedingsconsulten in de meeste gevallen in aanmerking voor een vergoeding door jouw zorgverzekeraar.