Havermout banaan koekjes

Ilse Velkers/ juni 23, 2013/ Recepten, Tussendoortjes/ 3 comments

Soms heb je even een lekker zoet tussendoortje nodig. Dan is het volgende recept een uitkomst. Lekker zoet en snel te bereiden.

Ingrediënten:

  • 50 gram havermout
  • 1 banaan
  • 1/4 appel
  • kaneel
  • Handjevol amandelen

 

Bereiding:

Warm de oven voor op 180 graden.

Snij de appel, banaan en de amandelen in grove stukjes. Door dit eventjes met een vork te pureren wordt het een breiachtige substantie. Hier kun je de havermout ook bij in gooien. Ten slotte een snufje kaneel er bij in en het enige wat je nu nog hoeft te doen is het even omroeren en klaar is je koekjesdeeg. Ze moeten in het midden van de oven, op bakpapier, ongeveer 12 minuten bakken. Let op dat je ze hierna even laat afkoelen. Als je ze er meteen uit wil halen kunnen ze uit elkaar vallen.

IMG_0199[1]

About Ilse Velkers

Ondernemend, perfectionist en ambitieus | iemand met een grote passie voor sport en in het bijzonder atletiek | houdt van mensen | heeft lief en doet wat ze wil!

3 Comments

  1. Net de havermout banaan koekjes gemaakt. Ze zijn heerlijk. Dat vond mijn man ook,. want ze waren nog niet klaar of ze waren ook al op. Goed teken dus.

  2. Hallo,

    Ik wil de koekjes graag proberen, maar hoe lang kun je ze bewaren? Kunnen ze ook in de vriezer?

    Lillian

    1. Ze zijn het proberen zeker waard! Ik bewaar ze maximaal 2 dagen, na 3 dagen kunnen ze nog prima maar vind ik ze gewoon minder lekker! In de vriezer kunnen ze helaas niet bewaard worden.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*