Fit of vet

 

Waar kies jij voor? Vulling of Voeding? Kwantiteit of Kwaliteit? Neem je zelf de verantwoordelijkheid voor jouw gezondheid of wacht je nóg langer op het “perfecte” moment?

Gezond zijn hangt voor een groot deel af van jouw leefstijl. Het veranderen van de leefstijl is gedragsverandering. En gedragsverandering is lastig. Puur! kijkt niet alleen naar jouw eet- en beweeg gedrag maar ook naar gedrag dat van invloed is op jouw huidige leefstijl en hoe je hier mee om kunt gaan. Het einddoel is een gezonde leefstijl, ook op lange termijn. Je hoeft niet te wachten op gezondheidsproblemen om jouw leefstijl te veranderen. Ik kan jou als deskundige op en persoonlijke manier begeleiden in het terugvinden van een gezonde balans.

Vind jij het moeilijk om jouw huidige gewoonten te doorbreken? Heb jij een BMI van boven de 30, wil jij afvallen en kan jij wel wat professionele hulp gebruiken?
Dan is het Fit of Vet pakket voor jou gemaakt! Samen kijken we naar jouw leefstijl en stellen we de inhoud van het pakket hierop af. Je krijgt professionele begeleiding op het gebied van voeding, beweging en leefstijl. Kortom, een maatwerkoplossing waarmee je echte resultaten behaalt en definitief afscheid neemt van die overtollige kilo’s.Gratis proefles personal training Puur! Is the new natural Leeuwarden

Wat zit er in het pakket:

  • Intake met health check en conditietest
  • Gedurende 6 maanden 1x of 2x per week trainen met jouw Personal Trainer
  • persoonlijk beweegplan voor thuis
  • persoonlijk voedingsplan (intake + 3 vervolg consulten) gericht op afvallen en begeleiding van jouw eigen diëtist

    Alles inclusief:  vanaf € 144,00 per maand + eenmalig €  180 via de zorgverzekering.

Goed om te weten: 

  • Met vrijwel alle zorgverzekeraars heeft de Puur! diëtist contracten gesloten, waardoor er tot €180,- kan worden gedeclareerd uit jouw basis zorgverzekering. Informeer bij jouw zorgverzekeraar of neem contact met mij op om (vrijblijvend) te bespreken wat er precies door jouw zorgverzekeraar vergoed wordt.
  • Het is mogelijk om samen te trainen: duo training of trio training. Dit kan tegen een gereduceerd tarief per persoon.