Afspraak maken

Afspraak maken?
  • Een afspraak maken kan telefonisch op ma t/m za tussen 08.00 – 17.00u:
    06 12 03 09 00
  • Je kunt ook een afspraak maken door gebruik te maken van ons contact formulier. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op.

.

Onze praktijk Logo Focus on my Health - klein
Wij hebben een eigen praktijk en trainingsstudio in het prachtige “Crystalic”, François HaverSchmidtwei 2, 8914 BC te Leeuwarden.  Door de samenwerking met Edith Wennink (Gezond & Fit Voedingsadvies en Nordic Walking)  hebben wij de mogelijkheden om een compleet programma aan te bieden. Een studio voor training, voeding en leefstijl coaching.

Huisbezoek
Wij doen ook huisbezoeken, dit heeft veel meerwaarde voor de uitvoering van mijn beroep. Vanachter een bureau is het gemakkelijk om te zeggen hoe iemand thuis zijn voedingsgewoonten kan aanpassen. Door bij mensen thuis te komen heb ik als diëtist een beter beeld van de (on)mogelijkheden die komen kijken bij het aanpassen van voedingsgewoonten in de thuissituatie. Wij bezoeken mensen die veelal woonachtig zijn in regio Leeuwarden.

Avonds spreekuur
Lukt het u niet om overdag naar een spreekuur te komen?
Het is in overleg ook mogelijk om ’s avonds een afspraak te maken.

Wat te doen bij verhindering?
Wanneer je een afspraak met de diëtist niet kunt nakomen, dien je je minimaal 24 uur van tevoren telefonisch of per mail af te melden. Wordt de afspraak niet of te laat afgezegd, dan zijn we genoodzaakt de kosten in rekening te brengen voor een niet- nagekomen afspraak. Deze kosten komen dan niet in aanmerking voor vergoeding door de zorgverzekeraar.